Haberini yaptığı dolandırıcılık bu kez onun başına geldi! 450 bin TL kaptırdı

Ünlü sunucu ve gazeteci Cansu Canan Özgen, kendisini banka görevlisi olarak tanıtan dolandırıcıların yeni kurbanı oldu. Özgen, hesabının güvenliği için işlem yapması gerektiğini söyleyen dolandırıcıya inanarak 450 bin TL kaptırdı.

Haberini yaptığı dolandırıcılık bu kez onun başına geldi! 450 bin TL kaptırdı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sunucu ve gazeteci olan Cansu Canan Özgen, dolandırıcıların ağına düşen yeni isim oldu. Hesabının güvenliği için işlem yapması gerektiğini söyleyen dolandırıcılar, Cansu Canan Özgen'i 450 bin TL dolandırdı. 

Geçtiğimiz yıl aralık ayında, Mustafa A. isimli bir dolandırıcı banka numarasına benzer bir hat üzerinden Cansu Canan Özgen’i arayarak güvenlik sebebiyle işlem yapması gerektiğini belirtti. Dolandırıcı, Özgen’in özel banka bilgilerine erişim sağlayarak hesabından 450 bin TL’yi başka bir hesaba transfer etti.

Dolandırıldığını fark eden Özgen, durumu hemen banka yetkililerine bildirdi. Daha sonra savcılığa giderek suç duyurusunda bulunan Özgen, maddi ve manevi zarara uğradığını ifade etti. Kişilik haklarına yönelik bir saldırıya maruz kaldığını belirten Özgen’in şikâyeti üzerine gözaltına alınan Mustafa A. hakkında "nitelikli dolandırıcılık" suçlamasıyla 10 yıl hapis istemiyle dava açıldı.

Haberini yaptığı dolandırıcılık bu kez onun başına geldi! 450 bin TL kaptırdı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.